Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Amsterdam

Bedrijfsfeest Amsterdam

Bruiloft Amsterdam

Buurtfeest Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam

Babyshower Amsterdam

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Amsterdam

Personeelsfeest Amsterdam

Housewarming Amsterdam

Festival Amsterdam

Bedrijfsopening Amsterdam

Receptie Amsterdam

Straatfeest Amsterdam

Burendag Amsterdam

Partyservice Amsterdam

Evenement Amsterdam

Trouwfeest Amsterdam

Uitvaart Amsterdam

Familiedag Amsterdam

Zomersluiting Amsterdam

Traiteur Amsterdam

In Amsterdam begrijpen we de kunst van het omtoveren van elk moment tot een smaakvol avontuur.

Onze partyservice is gereed om u te assisteren bij het creëren van memorabele, smaakvolle momenten, welke gelegenheid zich ook voordoet.

Of het nu op kantoor, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Amsterdam is, onze partyservice is er om u te ondersteunen.

Op het werk, of het nu gaat om een belangrijke vergadering, een bedrijfsjubileum of gewoon een alledaagse lunch, kun je vertrouwen op onze partyservice om smakelijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar jouw kantoor te brengen. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, we zorgen ervoor dat het team wordt verwend met heerlijke gerechten en drankjes.

Een huwelijk is een viering van liefde en het leven zelf, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten brengen de gemeenschap samen, en wij maken van het buurtfeest een gastronomisch festijn, of het nu gaat om een barbecue in het park of in de straten van Amsterdam met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een verscheidenheid aan avontuurlijke activiteiten gecombineerd met smakelijke gerechten, variërend van een speurtocht gevolgd door een diner of een kookworkshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers bieden we de aanstaande moeder en haar gasten smakelijke taarten, hapjes en drankjes.

Onze foodtrucks staan klaar om u onderweg te voorzien van snelle en smakelijke lekkernijen. Vrijgezellenfeesten kunnen op een chique en smaakvolle manier gevierd worden, of het nu gaat om een chique diner, een avondje uit of een eigenzinnige themaparty.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings worden extra bijzonder met onze catering

of het nu gaat om hapjes voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Een feestelijke opening is een must voor bedrijfsopeningen, en onze partyservice kan een indrukwekkend evenement organiseren met smakelijke hapjes en drankjes. Recepties, zowel zakelijke als sociale recepties worden opgeluisterd met diverse hapjes en drankjes om uw gasten te verwennen.

Onze BBQ– en partyserviceopties toveren straatfeesten om tot ware culinaire spektakels, waar de straten overvloeien van poffertjes en gourmetburgers. Burendagen worden gevierd met heerlijke gerechten en gezelligheid.

Ongeacht de omvang van uw evenement, onze partyservice is er voor u. Van het plannen en bereiden van het menu tot de service op locatie, nemen we alle zorgen weg, zodat u kunt ontspannen en genieten.

Ongeacht het type evenement, of het nu een congres, beurs, modeshow of cultureel festival betreft, kunnen wij bogen op onze ervaring en expertise om alle gasten te verwennen.

Een trouwfeest is een van de meest belangrijke dagen in het leven, en we zijn er om te garanderen dat uw trouwdag een culinair meesterwerk wordt. Van verfijnde diners tot informele buffetten, we zorgen ervoor dat uw trouwdag onvergetelijk wordt.

Laten we de lijst completeren door te benadrukken dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest ontroerende. Uitvaarten worden met grote zorg en respect benaderd, en onze partyservice kan helpen bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt richten op het delen van herinneringen.

Onze culinaire lekkernijen maken familiedagen en zomersluitingen extra bijzonder, en we zorgen ervoor dat uw geliefden kunnen genieten van heerlijke maaltijden en traktaties.

Tot besluit, ongeacht de gelegenheid, locatie of timing in Amsterdam, staan wij klaar om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de hartverwarmende momenten van samenzijn, terwijl wij de culinaire magie verzorgen. Amsterdam, waar elk moment een smaakvol avontuur wordt!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.