Lunch bestellen Amsterdam centrum

Ook wanneer je woont in een centrale locatie in Amsterdam, ben je bij ons aan het goede adres voor een voortreffelijke lunch. Wij zijn een cateraar in Amsterdam met jarenlange ervaring, het cateren zit bij ons het in bloed. Wij maken je lunch met volle toewijding, en met de beste ingrediënten. Wij verzorgen catering in heel Amsterdam, en zorgen ervoor dat je bestelling op precies het moment dat jou uitkomt, heerlijk vers voor je wordt bezorgd.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestellen van de lunch!

Met de komst van het internet, is het bestellen van catering nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je gaat naar onze website onze cateringin-amsterdam.nl website, je klikt vervolgens op de button “Bestel jouw lunch in Amsterdam centrum”, je kunt dan kiezen wat je wilt bestellen, je rekent het bedrag af, en je bent klaar, zo simpel is het.

Offerte aanvragen

Wanneer je nog vragen, of speciale wensen hebt, kun je alvorens te bestellen, eerst een offerte aanvragen.
Klik hiervoor op de button “Vraag een offerte aan”. Er verschijnt dan vervolgens een formulier wat je dient in te vullen. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en email adres. En, niet geheel onbelangrijk, vul de datum in wanneer je de bestelling wilt ontvangen, en voor hoeveel personen je catering wilt bestellen. Je kunt ook je wensen kenbaar maken op het formulier, misschien krijg je gasten met voedingsbeperkingen, of mensen die op zoek zijn naar vegetarische gerechten, of mensen die bijvoorbeeld alleen een glutenvrij dieet hebben. Wees zo specifiek mogelijk, dan kunnen wij de offerte zo goed mogelijk op maat maken voor je.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Welke lunches zijn er?

Op het gebied van lunches is echt veel mogelijk, we hebben een divers aanbod voor elk wat wils. Je kunt het lekker eenvoudig houden, met bijvoorbeeld een assortiment aan broodjes, met een mix van verschillende soorten beleg bestaande uit diverse vleeswaren en kaassoorten. Je kunt kiezen voor lunchpakketjes met voor elke gast een paar broodjes, met bijvoorbeeld smakelijke visopties, of Halal bereid. Je kunt ook gaan voor een luxe lunch, zoals diverse wrap-opties. Ook is het mogelijk om te gaan voor een assortiment broodjesschalen. Deze schalen bieden broodjes met allerlei soorten beleg en zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar.

Voor een bruiloft of een ander groot feest, zou je kunnen gaan voor een veelzijdig buffet. Dit is een populaire keuze die echt in de smaak valt. Zo’n buffet bestaat dan uit een sfeervol opgesteld buffet met allerlei lekkernijen. De gasten kunnen dan, met hun bord en bestek in handen, langs deze tafel lopen en zelf uitzoeken wat men wil eten en drinken. Wel zo makkelijk, zo heb je echt de volledige vrijheid.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Overige mogelijkheden?

We verzorgen uiteraard niet alleen lunches, maar ook nog een boel andere gerechten en snacks;
Je kunt bij ons behalve voor heerlijke lunches ook terecht voor onder andere een heerlijke High Tea-ervaring ervaren, genieten van een uitgebreid buffet, een lekker complete BBQ met smakelijke vleesopties, stokbrood, ambachtelijke kruidenboter, of een brunch, voor wanneer het te laat is voor een lunch, en te vroeg voor een diner. Of bestel een ruim assortiment aan hapjes, hartige hapjes of zoete lekkernijen. Voor een compleet overzicht klik op de button “Bekijk ons assortiment” op onze website, cateringin-amsterdam.nl.

Tot slot

Ik hoop je snel als een klant van ons te mogen begroeten, je zult geen moment teleurgesteld zijn, we zijn niet voor niets een bekroonde cateraar in Amsterdam!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.