Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Amsterdam

BBQ bestellen Amsterdam

Lunch bestellen Amsterdam

Brunch bestellen Amsterdam

Stamppot bestellen Amsterdam

Gourmetten bestellen Amsterdam

Hapjes bestellen Amsterdam

High Tea bestellen Amsterdam

Tapas bestellen Amsterdam

Italiaans bestellen Amsterdam

Grieks bestellen Amsterdam

Desserts bestellen Amsterdam

Walking dinner Amsterdam

Food truck Amsterdam

Snackwagen Amsterdam

Borrel bestellen Amsterdam

Live Cooking Amsterdam

In Amsterdam, waar de culinaire scene sprankelt

brengen wij u een smaakvolle reis door onze assortimenten. Of u nu een grootschalig kantoorfeest organiseert of gewoon thuis wilt genieten, onze menu’s zullen de smaakpapillen in extase brengen.

Begin de culinaire reis met een selectie van de meest verleidelijke buffetopties, met een wereldse samensmelting van smaken op uw bord. Of kies voor de onweerstaanbare geuren van een barbecue-ervaring die authentiek is, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Lunchen bij ons is als een warme knuffel op een drukke dag, terwijl onze Brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Op zoek naar een dosis comfortfood?

Onze Stamppotten brengen de Nederlandse traditie tot leven, terwijl Gourmetten is een gezellige sociale gebeurtenis waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok mag onthullen.

Als u zin heeft in lichte lekkernijen, bieden onze smaakvolle Hapjes een uitstekende keuze, perfect voor gezellige bijeenkomsten. Of trakteer uzelf op een luxe High Tea, met een variatie aan thee, heerlijke gebakjes en smakelijke sandwiches die de zintuigen prikkelen.

Als de avond aanbreekt, brengen we u een scala aan opties met diverse keuzes, van Italiaans tot Grieks, en van heerlijke Desserts tot opwindende Tapas. Als u op zoek bent naar een bijzondere eetervaring, probeer dan ons Walking Dinner, Food Truck of Live Cooking-aanbod.

Al met al, in Amsterdam is er voor elke smaak iets lekkers te vinden. Laten we samen genieten van de diverse smaken die deze schitterende stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.