Borrel bestellen Amsterdam

Als expert in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van onschatbare waarde dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Amsterdam

Wilt u tijdens uw borrel in Amsterdam alles op eigen houtje doen? Dat betekent dat u boodschappen moet halen en zelf de hapjes bereiden, bijvoorbeeld. Maar dat vergt behoorlijk wat inspanning, dus waarom zou u het niet laten verzorgen? Op welke manier? Via onze website, waar diverse cateraars beschikbaar staan. Ieder met hun eigen specialiteiten. We bieden ook borrel catering aan. U bent helemaal vrij om te beslissen hoe u de borrel wilt laten verlopen. U kunt kiezen tussen een bescheiden borrel of een uitgebreide borrel met alle denkbare extra’s. U heeft de keuze om dit te laten plaatsvinden op een door u gewenste locatie. Als u bijvoorbeeld een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen kantoorruimte, dan zal de cateraar alles op de door u gekozen locatie bezorgen. Natuurlijk, kan de cateraar de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Amsterdam

Bij een borrel mogen smakelijke hapjes natuurlijk niet ontbreken. Onze cateringpartner staat klaar om deze hapjes voor u te verzorgen. Bekijk gerust het ruime assortiment aan hapjes op onze website en uw favorieten kiezen. Wilt u eerst weten wat de kosten zijn voordat u een definitieve bestelling plaatst, dan staat het u vrij om een offerteaanvraag in te dienen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Wie op zoek is naar meer dan een doorsnee borrel met gewone hapjes, heeft diverse mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld overwegen om een food truck in Amsterdam te reserveren. Dit voegt een extra dosis gezelligheid toe aan uw borrel. In de food truck is een volledig operationele horecakeuken aanwezig waarin heerlijke gerechten worden bereid. U heeft de keuze uit gerechten van over de hele wereld. Een optie is bijvoorbeeld een food truck met smaakvolle Aziatische gerechten, of een food truck met Caribische gerechten. U kunt ook kiezen voor pizza’s of hamburgers.

Een alternatieve keuze is om een barbecue in Amsterdam te overwegen. In Amsterdam biedt de catering een ruime keuze aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Amsterdam nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Amsterdam bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Amsterdam een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Amsterdam. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Amsterdam is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Amsterdam leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Onze website is niet alleen voor borrels de juiste keuze. Bij feesten en partijen wordt de kwaliteit van het eten altijd hoog gewaardeerd. Een buffet is vaak een geliefde keuze vanwege de variatie aan gerechten en de opties voor iedereen. Een buffet bestellen in Amsterdam is een goede keuze voor elk soort feest.

Als u denkt aan een opstelling waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Amsterdam een passende keuze|dan is gourmetten in Amsterdam een geschikte optie|dan past gourmetten in Amsterdam goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Amsterdam een uitstekende keuze}. De cateringdienst heeft een ruime selectie van gourmetschotels. De catering in Amsterdam is ook een goede optie voor de lunch. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor uw familie en vrienden. Neem een kijkje op onze website om de beschikbare opties te ontdekken.

Bent u op zoek naar een originele manier om uw verjaardag te vieren? Een leuke optie is om een High Tea te plannen. Bij een High Tea kunnen gasten genieten van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan zowel bij u thuis als op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Als u meer van zoetigheid houdt, kan de cateraar ook desserts in Amsterdam leveren. Denk eens aan het organiseren van een dessertfeest? Een dessertfeest is momenteel erg in trek. In plaats van de gewone hartige snacks zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten beschikbaar. Smullen maar!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en aandacht vervaardigd. Bovendien voldoen alle bereidingen aan strikte hygiënische normen. We hechten veel belang aan hygiëne en staan achter de cateraars die met ons samenwerken.

Hoe werkt het?

Met behulp van onze website kunt u de gewenste catering kiezen. U kunt ervoor kiezen om deze direct te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal dan met u in contact treden om de bestelling en uw specifieke wensen te bespreken. Op de dag van uw feest, evenement of bijeenkomst worden de gerechten geleverd op de door u aangewezen locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.