Borrel bestellen Amsterdam

Als topspecialist in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een vrolijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een geanimeerde borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Amsterdam

Wilt u voor uw borrel in Amsterdam alles zelf organiseren? Dat betekent dat u boodschappen moet halen en de hapjes zelf maken, bijvoorbeeld. Maar dat kan behoorlijk overweldigend zijn, dus waarom zou u het uzelf niet wat makkelijker maken? Op welke manier? Door gebruik te maken van onze website, waar diverse cateraars beschikbaar zijn. Elk met hun eigen specialiteit. Borrel catering is slechts een van de vele opties. U heeft de volledige vrijheid om de borrel naar uw wensen in te richten. Dit varieert van een simpele borrel tot een volledig verzorgde borrel. U heeft de keuze om dit te laten plaatsvinden op een door u gewenste locatie. Als u bijvoorbeeld een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen kantoorruimte, dan kan de cateraar de benodigdheden op de locatie van uw keuze bezorgen. Uiteraard, is het ook mogelijk om de catering bij u thuis te laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Amsterdam

Bij een borrel mogen smakelijke hapjes natuurlijk niet ontbreken. De cateraar kan deze hapjes voor u regelen. Op onze website kunt u het diverse assortiment aan hapjes ontdekken en uw favorieten kiezen. Wilt u eerst weten wat de kosten zijn voordat u een definitieve bestelling plaatst, dan kunt u deze eenvoudig en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die iets extra’s willen dan een gewone borrel met standaardhapjes, zijn er diverse interessante opties. Een leuke toevoeging aan uw borrel kan zijn om een food truck in Amsterdam te boeken. Dit geeft uw borrel een extra gezellige en informele sfeer. De food truck beschikt over een volledig uitgeruste horecakeuken waarin de meest smakelijke gerechten kunnen worden bereid. Deze gerechten kunnen afkomstig zijn uit verschillende delen van de wereld. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor een food truck met Aziatische specialiteiten, of een food truck met een Caribisch menu. U kunt ook kiezen voor pizza’s of hamburgers.

Een smakelijke en gezellige optie is een barbecue in Amsterdam. De catering in Amsterdam biedt een breed scala aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Amsterdam nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Amsterdam bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Amsterdam een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Amsterdam. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Amsterdam is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Amsterdam leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Onze website is niet alleen voor borrels de juiste keuze. Bij feesten en partijen wordt de kwaliteit van het eten altijd hoog gewaardeerd. Een populaire cateringoptie is een buffet, omdat dit diverse gerechten aanbiedt en voor elk wat wils heeft. Een buffet bestellen in Amsterdam is een goede keuze voor elk soort feest.

Als u een opstelling in gedachten heeft waar gasten de hele avond van kleine gerechten aan tafel kunnen genieten, dan is gourmetten in Amsterdam een passende keuze|dan is gourmetten in Amsterdam een geschikte optie|dan past gourmetten in Amsterdam goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Amsterdam een uitstekende keuze}. De cateringdienst heeft een ruime selectie van gourmetschotels. De catering in Amsterdam is ook een goede optie voor de lunch. Of u wilt wellicht een lunch verzorgen voor een zakelijke bespreking. Bekijk op onze website de beschikbare mogelijkheden.

Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Misschien is het een idee om een High Tea te overwegen. Een High Tea is de perfecte gelegenheid om van verschillende zoete en hartige lekkernijen te genieten. Dit kan zowel bij u thuis als op een locatie naar keuze. Als u een echte zoetekauw bent, kan de cateraar ook desserts in Amsterdam aanbieden. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Dit is een groeiende trend. In plaats van de standaard hartige hapjes, zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten. Genieten!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, wij bereiden al onze gerechten met liefde en aandacht. Verder worden worden al onze bereidingen vervaardigd volgens strenge hygiënische voorschriften. We hechten grote waarde aan hygiëne en bieden volledige zekerheid over de cateraars waarmee wij een partnerschap hebben.

Hoe werkt het?

Maak uw keuze voor de gewenste catering via onze website. U kunt ervoor opteren om deze meteen te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal dan met u in contact treden om uw bestelling en uw voorkeuren te inventariseren. Tijdens de dag van uw feest, evenement of party worden de gerechten afgeleverd op de locatie die u heeft aangegeven.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.