Borrel bestellen Amsterdam

Als topspecialist in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Amsterdam

Wilt u voor uw borrel in Amsterdam alles zelf regelen? Dat betekent dat u de boodschappen moet doen en zelf voor de hapjes zorgen, bijvoorbeeld. Maar dat vergt behoorlijk wat inspanning, dus waarom zou u het niet uit handen geven? Op welke manier? Via onze website, waar een grote verscheidenheid aan cateraars zijn aangesloten. Elk met hun eigen specialiteit. We bieden ook borrel catering aan. U kunt volledig zelf bepalen hoe u de borrel wilt aankleden. Dit kan variëren van een bescheiden borrel tot een luxe borrel met alle toeters en bellen. U heeft de keuze om dit te laten plaatsvinden op een door u gewenste locatie. Bijvoorbeeld, als u een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen bedrijfspand, dan zal de cateraar alles op de door u gekozen locatie bezorgen. Uiteraard, kan de cateraar de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Amsterdam

Bij een borrel mogen smakelijke hapjes natuurlijk niet ontbreken. De cateraar kan deze hapjes voor u regelen. Bekijk gerust het ruime assortiment aan hapjes op onze website en uw keuze maken. Als u eerst een prijsopgave wilt ontvangen voordat u daadwerkelijk bestelt, kunt u deze met gemak en zonder verplichtingen aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor wie meer verwacht dan een gewone borrel met gewone hapjes, zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Een leuke toevoeging aan uw borrel kan zijn om een food truck in Amsterdam te boeken. Dit geeft uw borrel een extra gezellige en informele sfeer. De food truck is voorzien van een complete horeca keuken waarin een breed scala aan heerlijke gerechten kan worden bereid. U kunt kiezen uit gerechten vanuit diverse internationale keukens. U kunt kiezen voor een food truck met Aziatische gerechten, of een food truck met een uitgebreid Caribisch menu. Daarnaast behoren pizza’s en hamburgers tot de opties.

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een barbecue in Amsterdam. In Amsterdam biedt de catering een ruime keuze aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Amsterdam nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Amsterdam bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Amsterdam een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Amsterdam. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Amsterdam is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Amsterdam leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Niet alleen voor borrels zit u goed op onze website. Bij feesten en partijen wordt de kwaliteit van het eten altijd hoog gewaardeerd. Een veelgeprezen cateringkeuze is een buffet, omdat het diverse gerechten omvat en voor iedereen wat wils heeft. Voor elk type evenement is het bestellen van een buffet in Amsterdam een slimme keuze.

Als u overweegt om een setting te creëren waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Amsterdam een passende keuze|dan is gourmetten in Amsterdam een geschikte optie|dan past gourmetten in Amsterdam goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Amsterdam een uitstekende keuze}. Onze cateringpartner heeft een breed scala aan gourmetschotels beschikbaar. De catering in Amsterdam is ook een goede optie voor de lunch. Of u wilt wellicht een lunch verzorgen voor een zakelijke bespreking. Neem een kijkje op onze website om de beschikbare opties te ontdekken.

Wilt u uw verjaardag eens op een andere manier vieren? Overweeg dan eens een High Tea te organiseren. Tijdens een High Tea kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan zoete en hartige lekkernijen. Dit kan zowel thuis als op een locatie naar keuze plaatsvinden. Voor de liefhebbers van zoetigheid: de cateraar kan ook desserts in Amsterdam bezorgen. Wat dacht u van het organiseren van een dessertfeest? Een dessertfeest is momenteel erg in trek. In plaats van traditionele hartige hapjes kunt u genieten van overheerlijke zoete taarten en desserts. Smullen maar!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en aandacht vervaardigd. Bijgevolg voldoen alle bereidingen aan strikte hygiënische normen. Wij nemen hygiëne serieus en bieden volledige zekerheid over de cateraars waarmee wij een partnerschap hebben.

Hoe werkt het?

Via onze website heeft u de mogelijkheid om uw keuze te maken voor de gewenste catering. U kunt ervoor kiezen om deze direct te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal daarna contact met u opnemen om uw bestelling te bespreken en uw wensen te noteren. Tijdens de dag van uw feest, evenement of party worden de gerechten geleverd op de door u aangewezen locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.