Tapas bestellen Amsterdam

De Spaanse tapa (meervoud tapas) is oorspronkelijk bedoeld als een aperitiefje, een hapje om de eetlust op te wekken. Maar de tapas zijn zo populair geworden, dat ze eigenlijk op allerlei manieren worden genuttigd: niet alleen als aperitief, maar ook als hapje bij de borrel, of zelfs als warme maaltijd. Voor wat voor soort gelegenheid u ook tapas wilt bestellen in Amsterdam, bij de lokale Amsterdamse catering kunt u altijd goed terecht.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat voor soort hapjes zijn tapas eigenlijk?!

Er zijn honderden verschillende tapas waarbij iedere regio zijn eigen specialiteiten heeft. Enkele voorbeelden van oorspronkelijke Spaanse tapas zijn:
Tortilla de patatas: dit is een omelet gevuld met aardappelen. Maar behalve de aardappelen gaan er nog andere ingrediënten in, vele variaties zijn mogelijk. Denk hierbij aan ui, knoflook, chorizo, paprika, etc.
Natuurlijk zijn deze vier voorbeelden een magere greep uit alle mogelijkheden, maar vraag uw cateraar wat deze zoal kan bieden.

 

Wat kan de catering in Amsterdam nog meer voor u betekenen?

Gaat u al genieten bij het lezen over al dat lekkers? Niet alleen voor overheerlijke tapas kunt u via deze website terecht bij de lokale cateraar. Wij bieden een uitgebreid assortiment, maar dan ook een grote diversiteit aan meer.

 

 • Wat dacht u van een BBQ in Amsterdam? De lokale cateraar kan heerlijke BBQ-schotels voor u klaarmaken, helemaal naar wens. U bepaalt welke en hoeveel soorten vlees en vis er in de schotel gaan. Vegetarische opties zijn eveneens mogelijk.

 

• Een avond gourmetten in Amsterdam is ook een mogelijkheid om te genieten van diverse soorten vlees, vis en vegetarische gerechten. Het is een sfeervolle aangelegenheid en doordat er steeds kleine hapjes in de gourmet pan gaan, kan het avondvullend zijn. Daarbij is gourmetten geschikt voor iedereen. Sommige mensen houden nu eenmaal niet van grote stukken vlees of vis en vinden het prettiger om kleine stukjes te eten. Maar ook de grote eter kan zijn honger goed bevredigen met een overvloed aan kleine hapjes en bijgerechten, zoals brood, salades en groenten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis
• Wie op zoek is naar “voor elk wat wils”, maar liever eten wil dat klaar is om geserveerd te worden, kan een buffet bestellen in Amsterdam. Dit is perfect voor events, feesten en partijen. U bepaalt zelf welke heerlijke gerechten u op het buffet wilt aanbieden.

• Een andere mogelijkheid om uw gasten verschillende soorten eten aan te kunnen bieden is de food truck in Amsterdam. Dit is een gezellige manier om uw feest of event een gezellige sfeer te geven. De food truck brengt een soort “street food” gevoel. En dat is het natuurlijk ook, want food trucks vindt men overal ter wereld met de verrukkelijkste “street food” gerechten in hun aanbod.

• Het hoeft echter bij de cateraar niet om volledige warme maaltijden te gaan. Ook voor de lunch in Amsterdam is de lokale cateraar uw perfecte partner. Dit kunnen diverse belegde broodjes, wraps en panini’s zijn, maar ook voor een culinaire chique lunch draaien we de hand niet om.

• Nu we het toch over chique hebben: wat dacht u van een High Tea bestellen in Amsterdam? Van oorsprong Engels, maar helemaal hip in Amsterdam. Van een High Tea kunt u genieten met gezin, vrienden, collega’s. U zoekt op de website uit welke zoete, maar ook hartige hapjes u wilt en de cateraar komt het leveren waar en wanneer u wilt.

• Behalve de eerder genoemde tapas, leveren wij uiteraard ook andere hapjes. Van het bestellen van eenvoudige hapjes in Amsterdam voor elke gebeurtenis tot wat luxere hapjes voor een speciale gelegenheid.

• Bent u van plan om een borrel in Amsterdam te organiseren? Vraag wat de cateraar voor u kan betekenen. Diverse borrelhapjes kan uw gasten zeker bekoren.

• Maar ook voor de mensen met een zoete tand is de cateraar uw partner: wilt u uw gasten na de BBQ, gourmet of het buffet nog een lekker dessert in Amsterdam aanbieden? Kijk naar het uitgebreide aanbod van lekkere nagerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Producten van hoge kwaliteit

Voor wat voor feest of gebeurtenis u ook catering in Amsterdam wilt bestellen, wanneer u via onze website uw bestelling plaatst, kunt u er zeker van zijn dat u producten krijgt die van hoge kwaliteit zijn en die strikt volgens sanitaire normen zijn bereid.

 

Bovendien, wilt u voordat u gaat bestellen eerst een offerte op maat? Dat kan natuurlijk ook! Schroom niet om ons te contacteren en wij sturen u graag een vrijblijvende offerte toe.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.