Koningsdag Amsterdam


De dag van de koning is het grootste feesten van het jaar in Amsterdam, trekken veel mensen op af, de stad wordt overspoeld met feestvierders. Als je besluit om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, met een lekker hapje en een drankje, kan Catering in Amsterdam je helpen voor deze speciale gelegenheid iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, het maakt niet uit of het een ontbijt is, een middagdiner of diner, of simpelweg schalen met heerlijke hapjes en snacks, wij kunnen het voor je regelen.

Je hebt de mogelijkheid om gerechten naar eigen wens in te delen. Wat we te bieden hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we schrikken nergens van terug. Wij maken het met liefde, en vakmanschap, voor je klaar, en leveren het voedsel samen met drankjes, op de afgesproken datum en tijdstip. We brengen in heel Amsterdam.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Als je een offerte wilt aanvragen, kun je dit op onze webpagina doen. Klik op de knop met de tekst “Vraag een offerte aan” en vul het bijbehorende formulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier zo specifiek mogelijk te zijn, hoe meer je ons verteld, hoe meer wij je een nauwkeurige prijsopgave op maat kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er specifieke verzoeken zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, vegetarisch.

Wanneer je de prijsopgave hebt ontvangen, en je akkoord gaat met de voorwaarden, kun je de bestelling plaatsen, ook dit kun je op onze website regelen. Kies de gewenste opties, maak in slechts enkele minuten een account aan (dit kost niet meer dan een paar minuten), en verricht als laatste stap, de betaling, en klaar ben je, zo eenvoudig is het! De betaling geschiedt via het IDEAL systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Amsterdam?


Ons assortiment is lekker uitgebreid, er is echt voor elk wat wils, we bieden gerechten aan uit alle delen van de wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, zal ik even wat van de mogelijkheden voor je benoemen, maar voor een volledig overzicht van ons aanbod, verwijs ik je graag naar de pagina “menukaart” op deze website.

Hapjes bestellen Amsterdam
Buffet bestellen Amsterdam
High Tea bestellen Amsterdam
Tapas bestellen Amsterdam
Lunch bestellen Amsterdam
Gourmetten bestellen Amsterdam
Borrel bestellen Amsterdam
Italiaans bestellen Amsterdam
Grieks bestellen Amsterdam

Het is duidelijk, we hebben echt van alles in huis, om elk feest tot een weergaloos succes te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben voor deze dag lekker veel verschillende soorten bieren, evenals een scala aan cocktails. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Amsterdam: Tot slot


Of je Koningsdag nu doorbrengt met je vriendenclub, in je eigen huis, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, waarbij voor iedereen iets te genieten valt. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we regelen alles voor je. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met zonnig weer! Heel veel plezier!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.