Aziatische foodboxen om te proberen

feb 24, 2023

Als je een grote fan bent van Aziatisch eten, dan moet je Aziatische foodboxen proberen!

Leestijd: 3 minuten

 

Als je een grote fan bent van Aziatisch eten, dan moet je Aziatische foodboxen proberen! Je kunt natuurlijk noodles online bestellen, maar je kunt ook boxen bestellen waar meerdere Aziatische producten in zitten. Deze producten vormen de basis voor de meest verrukkelijke Aziatische gerechten! Denk aan sushi, panang curry en een lekker noedelsalade. Bij alle boxen komt een receptenboek waarmee je als chef-kok kunt koken. Hieronder staat informatie over een aantal van de boxen.

Asian food lovers box

Als je van Thais eten houdt dan is de Asian Food Lovers box ideaal voor jou. Je krijgt hierbij 13 ingrediënten waarmee je jouw favoriete Thaise gerechten kunt maken. In de box zitten voornamelijk basisproducten die meerdere malen te gebruiken zijn. Zelf kun je nog andere verse producten toevoegen om het gerecht tot geheel te maken. Voor inspiratie zit er in de box een receptenboek.

Student box

Met een student box krijg je weer meerdere Aziatische basisproducten om heerlijke gerechten te kunnen maken. Deze box is niet gebonden aan een specifiek land. In de box zitten 13 Aziatische producten en natuurlijk een receptenboek om je op weg te helpen. Koken als student kan lastig zijn. Het kost veel tijd en vaak ook veel geld. Om een student box te halen maak je het jezelf makkelijk. Je kunt de producten meerdere keren gebruiken om de lekkerste gerechten te maken. Je hoeft alleen zelf verse producten zoals groenten toe te voegen.

Filipijnse box

Net als bij de andere boxen krijg je hier meerdere producten om heerlijk te koken. Je krijgt hier basisingrediënten zoals saus en kruiden om bijvoorbeeld Filipino style pork BBQ te maken. Uiteraard kun je zelf kiezen wat voor gerecht je maakt, dus je kunt de gerechten uit het receptenboek ook vegetarisch maken!

Sushi box

Als je een grote sushi fan bent, kun je met de sushi box zelf leren hoe je sushi maakt. Je krijgt meerdere ingrediënten en een receptenboek om te leren hoe je verschillende soorten sushi kunt maken. Als je naast sushi ook graag andere Japanse gerechten probeert, zoals Japanse krokante kipnuggets, kun je kiezen voor een Japan box.

India box

Indiase linzensoep, kip met spinazie en garam masala, tandoori masala curry, dit zijn heerlijke Indiase gerechten. Net als bij de andere boxen, krijg je hier een receptenboek en meerdere basisproducten om verschillende gerechten te kunnen maken. Indiaas eten staat erom bekend om erg gekruid te zijn. Deze kruiden vormen dan ook een belangrijke basis voor alle verrukkelijke gerechten die uit India komen.

Noodle box

Instant noodles zijn een fijne en makkelijke manier om snel iets te kunnen eten. Binnen de instant noodles zijn er veel verschillende soorten. Zo zijn er pittige noodles, maar ook noodles die op andere smaken focussen. Voor de instant noodle liefhebber zijn er dan ook meerdere boxen! Als je van pittige noodles houdt, kun je kiezen voor de hot & spicy instant noodles. Wil je liever iets anders? Dan kun je de instant noodle box nemen. Zo is er voor iedereen wat!

Bekijk ook onze laatste berichten

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.